Potretit

450 €

Paketti sisältää kuvauksen kiirettömästi sekä vähintään 30 kappaletta digitaalista kuvaa. Potrettikuvauksen saa varata myös jonain toisena ajankohtana kuin hääpäivänä.

Potretit & Vihkiminen

580 €

Tämä paketti sisältää kuvauksen sekä noin 80 kappaletta valmiiksi editoitua digitaalista kuvatiedostoa.

Dokumentaarinen

980 €

Dokumentaarisen kuvauksen pituus on viisi tuntia. Kuvatiedostojen määrä tässä paketissa on noin 150 kappaletta. Dokumentaarinen kuvaus sisältää  myös potrettien sekä vihkitilaisuuden vihkimisen.

Laajemmat Dokumentaariset

alk. 1070 €

Mikäli haluat varata kuvaajan pidemmäksi aikaa kuin kuudeksi tunniksi, pyydäthän ystävällisesti tarjouksen. 

HÄÄT

Kaikkiin hääpaketteihin kuuluu veloitukseton tapaaminen valokuvaajan kanssa. Tapaamisen yhteydessä käydään läpi tarkemmat toiveet sekä otamme koekuvia. Koekuvat toimitetaan ilman lisäkuluja hääpaketin lunastaneille. Mikäli toivomasi kokonaisuus ei ole listattuna alla, otathan rohkeasti yhteyttä!

Ehdot & Info

Maksutapa on laskutus.  Varatun kuvauksen kuvausmaksu

 erääntyy ennen kuvauksia. Varausmaksu on 200 € ja se vahvistaa varauksen. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta.  Yli viiden kilometrin matkoista veloitetaan myös kilometrikorvaukset 0,43 €/km. Loppulaskun ja gallerian toimitan kahden viikon sisään kuvauksesta. Kuvatiedostot ovat korkean resoluution koossa. Lunastetuilla kuvilla on teettämisoikeudet. Kuvia ei saa 

käyttää kaupallisessa tarkoituksessa. Kuvia saa jakaa sosiaalisessa mediassa, tällöin tulee merkata kuvaaja instagrammissa @dilanbalphotography tai   facebookissa Dilan Photography.

Tekijänoikeudet säilyvät valokuvajaalla.